LATIN NEGYED / SPANYOL NEGYED

Villanások a latin és a spanyol popkultúra világából.

Hirdetés

Spanyol szövegek magyarra fordítását vállalom

traduccion-01.jpg

Ha érdekel, írj az alábbi címre:
latinnegyed.blog@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Linkblog

Ostoba fogadások a spanyol győzelemre

2010.07.15. 12:21 :: Esthappen

Egy két nagypofájú celeb a vb alatt is azon törte magát, hogy inkább rájuk figyeljen a világ és ne a focira. A latin bulvárvilág szépfiúi például felelőtlen ígéretekkel próbálták magukra vonni a média figyelmét.

A tinilányok szobáinak elengedhetetlen posztertartozéka Enrique Iglesias például azt bírta, nyilatkozni, hogy amennyiben a spanyol válogatott megnyeri a világbajnokságot, részegen és meztelenül fog vizisíelni Miami partjainál. A felelőtlen fogadalom természetesen a Svájc elleni  mérkőzés utáni csalódottság árnyékában született. A rajongótábor izgatottan várja a különleges produkciót, a sztár pedig az Access Hollywood netes lapnak meg is ígérte, hogy meg fogja cselekedni, amit a szavatartó, talpig férfi imidzs megkövetel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Alejando Sanz nevű nőbódító plakátfiú nem volt ennyire kemény, ő csupán annyit ígért, hogy levágatja a haját, ha győznek Casillas-ék. Be is tartotta. Minderről twitteres fotók tanúskodnak előtte, közben és utána címkével.

A rajongók egy része átverve érzi magát, mondván, hogy ők azt hitték kopaszra nyiratkozik a latin szívtipró. Hát nem így tett.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://latinnegyed.blog.hu/api/trackback/id/tr1002153210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása