LATIN NEGYED / SPANYOL NEGYED

Villanások a latin és a spanyol popkultúra világából.

Hirdetés

Spanyol szövegek magyarra fordítását vállalom

traduccion-01.jpg

Ha érdekel, írj az alábbi címre:
latinnegyed.blog@gmail.com

Naptár

augusztus 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Linkblog

Feltüzelt lányok a pamplonai bikafuttatáson

2013.07.12. 20:53 :: Esthappen

A San Fermin bikaünnep nemcsak a dühös állatok félelmetes szarvai elől menekülő legényeket pörgeti fel, a csajokat is teljesen megőrjíti a Pamplonában ilyenkor eluralkodó, felfokozott érzelmektől és izgalmaktól átitatott hangulat. Ki is vetkőznek magukból rendesen.

Idén a kormány közzétett egy elrettentőnek szánt videóüzenetet, amely arra hívatott felhívni a figyelmet, hogy micsoda botrányos, szexista légkör uralkodik ezen a bacchanálián, és hogy mennyire durván szexuális tárgynak tekintik a nőket ezen a tradicionális ünnepen. A klip elég bénára sikeredett, úgyhogy meg sem mutatjuk.

Amit viszont megmutatunk helyette, az a malditoinsolente.com kiváló (bár nem idén készült) fotósorozata a meglehetősen hiányos öltözetű muchachitákról.

Néhány ízelítő kép megtekintése után tessék átkattintani az eredeti oldalra, és megnézni a teljes anyagot! Megéri a fáradságot!

sanfermin-chicas_02.jpg

sanfermin-chicas_03.jpg

sanfermin-chicas_017.jpg

sanfermin-chicas_07.jpg

sanfermin-chicas_012.jpg

sanfermin-chicas_20.jpg

sanfermin-chicas_37.jpg

sanfermin-chicas_38.jpg

sanfermin-chicas_44.jpg

sanfermin-chicas_45.jpg

A teljes sorozatot itt találjátok.

Szólj hozzá!

Címkék: fiesta chicas imagen

Amparo Sánchez és Bebe közös dala

2013.07.12. 20:52 :: Esthappen

A Barcelonában élő Amparo 2013-as Alma de Cantaora című albumán jelent meg a Bebe-vel közösen készített nóta.

A Fuera Fiera című dalhoz nemrég készült el ez a remek erdei klip. Gyerünk hát, éljük ki legvadabb ösztöneinek, irány a természet!

Szólj hozzá!

Címkék: klip música españa

Hét halott a venezuelai ellenzéki tüntetéseken

2013.04.16. 22:46 :: Esthappen

Miközben az ellenzék vezére, Henrique Capriles Radonski a szavazatok újraszámlálását sürgeti, hívei az utcán igyekeznek nyomatékot adni a követelésnek. Az országos demonstrációsorozat tömegeseményein hét személy életét vesztette.

manifestaciones-en-Venezuela.jpg

via El País

135 személyt vettek őrizetbe a hatóságok. Őket erőszakos cselekmények elkövetésével vádolják. A kormányzó párt második embere vizsgálatot rendelt el, amely azt hivatott eldönteni, hogy Capriles és a többi ellenzéki vezető felbujtóként működött-e közre az eseményekben.

Hát aligha lesz ebből újraszámlálás!

Szólj hozzá!

Címkék: venezuela notícias manifestación

Banca Suárez a tavaszi Corte Inglés reklámban

2013.03.22. 18:38 :: Esthappen

A spanyol áruházlánc szerint vége a télnek. A Ya es primavera című kampányfilmben Blanca Suárez tűnik fel mindenféle tavaszi díszletek között Aitana Sánchez és Goya Toledo társaságában.

Kár, hogy épp hóviharokat jósolnak a hétvégére. Szívesen venném, ha tényleg megérkezne a jó idő, és el lehetne pakolni a télikabátot legalább kilenc hónapra.

Mostanában a csapból is Blanca folyik Spanyolországban. Én persze nem bánom, mert jó csaj.

Szólj hozzá!

Címkék: video publicidad famosas españa Blanca Suárez

A fekete-fehér, néma hófehérkét agyondíjazták a spanyol "Oscar"-on

2013.02.18. 15:58 :: Esthappen

Tegnap este tartották a 2013-as Goya Díjátadót a madridi Príncipe Felipe Kongresszusi Központban. Az esemény műsorvezetője a neves humorista, Eva Hache volt, aki már második alkalommal volt házigazdája Spanyolország legnagyobb filmes gálájának.

eva-hache.jpg

via El Periódico

A legtöbb díjat - szám szerint tízet - a Pablo Berger által rendezett Blancanives nyerte, melyben az alkotó az 1920-as évek Spanyolországába ültetette át a Grimm fivérek klasszikusát, a Hófehérkét. A fekete-fehér némafilm a legtöbb fontos kategóriában (a legjobb rendezést kivéve) elorozta a szintén nagy esélyesnek tartott Lo Imposible című nemzetközi kasszasiker (Juan Antonio Bayona cunamis mozija Naomi Watts-szal és Ewan McGregor-ral) elől a szobrocskákat.

Blancanieves.jpg

via blancaniev.es

A  torreádorok és flamenco zenészek világába plántált, Sevillában játszódó mese többek között elnyerte a legjobb film, a legjobb eredeti forgatókönyv és a legjobb filmzene díját. Színészi munkájáért szobrot kapott a gonosz mostohát alakító Maribel Verdú és új felfedezettként Macarena García is. Az utóbbinak különösen örülünk, mert nagyon kedveljük az ifjú, madridi hölgyet.

macarena_garcia.jpg

Macarena García a Blancanieves-ben; via lahiguera.net

A filmes gálán többen kritizálták a kormányt a kultúrát sújtó adóemelés miatt, amellyel sokak szerint megölik a spanyol mozit. A korrupciós botrányok kapcsán is találkozhattak vicces és kevéssé humoros utalásokkal a nézők tegnap este. Szóval a politikát idén sem sikerült kizárni a vörös szőnyeges eseményről. Ennek bizonyára nem túlságosan örült a kormányt képviselő kulturális miniszter, akinek mindehhez jópofát kellet vágnia a kamerák előtt, mintha minden rendben lenne.

Szólj hozzá!

Címkék: fiesta películas imagen españa Madrid Premios de Goya Blancanieves

Ma lett 45 éves a spanyol trónörökös

2013.01.30. 15:59 :: Esthappen

Don Felipe (Fülöp herceg) ma ünnepli 45. születésnapját. Isten éltesse nagyon sokáig!

Asztúria hercege épp annyi idős mint a hamarosan trónra lépő Willem-Alexander (Vilmos Sándor), aki a napokban leköszönt Beatrix királynő helyét veszi át a holland uralkodói székben. A távozó koronás úrhölgy ráadásul pont egykorú - 75 éves - a spanyol trónon ülő Juan Carlos-szal (János Károly).

don-felipe_1.jpg

Don Felipe; via El País

Szóval a kérdés kimondatlanul is a levegőben lógna, persze a szószátyár spanyoloktól távol áll, hogy valamiről tapintatosan hallgassanak. Így hát a jeles szülinap kapcsán több közéleti műsorban is a spanyol trón sorsáról értekeznek mindenféle, neves elemzők és szakértők.

rey-principe.jpg

A herceg és a király; via Hola

Sokak szerint már igencsak megérett az idő arra, hogy az egyre ellentmondásosabb megítélésű uralkodó végre átadja a stafétabotot a sokkal közkedveltebb és nagyobb köztiszteletnek örvendő fiának. A Franco éra alatt trónra került királynak a mai napig sokan felróják a fasiszta rendszerrel való kokettálást, mások szerint épp az ő érdeme, hogy az ország nagyjából békés úton elindulhatott a demokratizálódás útján.

Persze nem csak az uralkodó történelmi szerepe körül vannak vitatott kérdések, a királyi család nagy bánatára a jelen korban is akadnak botrányok, amelyek aláássák a monarchia tekintélyét. Tavaly például Juan Carlos megsérült egy afrikai vadászaton, amelyen épp egy elefántot igyekezett elejteni a nyilvánosság előtt nagy állatvédőként tetszelgő arisztokrata. Hát lett is menten nagy társadalmi felháborodás országszerte, ahogy kell!

Aztán egy remek kis sikkasztási botrányba keveredett a Bourbon család, a király veje ugyanis egy civil szervezet fejeként komoly mennyiségű közpénzt terelt merőben más irányokba, mint amire azt hivatalosan szánták. Az Urdangarin-ügyben a mai napig folynak a kihallgatások, így szinten bármelyik nap kinyithatunk egy tetszőleges spanyol újságot, és egészen biztos, hogy találunk benne valamit a királyi családot érintő hűtlen kezeléssel kapcsolatban.

urdangarin-y-el-rey.jpeg

A király és Urdangarin; via burbuja.info

A válság hatására természetesen azok a hangok is felerősödtek, melyek szerint ez az egész monarchiásdi, így a 21. század magasságába, egy teljesen felesleges, viszont rendkívül drága bohózat csupán.

A királypártiak abban reménykednek, hogy don Felipe trónra kerülésével az uralkodóház megítélése is pozitív irányba változik majd. A korona átadása nem lehet már olyan nagyon messze, bár Juan Carlos épp a közelmúltban nyilatkozta, hogy még sok erőt érez magában a folytatáshoz. Ezzel szemben a herceg mostanában sokkal többet nyilatkozik, sokkal több közéleti eseményen és protokoláris, külföldi utazáson vesz részt mint az édesapja, szóval úgy tűnik, a királyi kötelezettségek szépen lassan átszivárognak az utód kezébe, ahogy hamarosan a korona is az ő fején köt majd ki.

A születésnap alkalmából nem rendeznek hivatalos ünnepséget. A hercegi pár ma a Fitur turisztikai kiállítás megnyitóján jelent meg a nyilvánosság előtt, ott azért a jelenlévők elénekelték a trónörökösnek a Cumpleaños feliz-t.

fitur_principes_asturias.jpg

Don Felipe és Doña Letizia a Fitur turisztikai kiállítás megnyitóján; via que.es

Szólj hozzá!

Címkék: famosos imagen españa Don Felipe Casa Real

Vidám dallamok Valenciából

2013.01.29. 17:13 :: Esthappen

A Nanai zenekar pont azt a fajta mestizo zenét játssza, ami leginkább a szívemhez nőtt az évek során. Pozitív életszemlélettel teli muzsikájukat, minden fölösleges külcsín nélkül, egyszerűen, természetes könnyedséggel adják elő. Sehol semmi sztárallűr. Ha megkérném őket, hogy hadd szálljak be egy csörgődobbal az egyik számukba, szerintem simán hagynák. (Nem biztos, hogy jól tennék.)

Friss és ropogós, új albumukról a címadó dalhoz forgatták az első videóklipet. A remek hangulatú képek és a vidám dallamok menten belecsempészik a boogie-t az ember lábába.

Szólj hozzá!

Címkék: zene klip música españa Valencia

Meztelen GI Jane az Interviú magazin címlapján

2013.01.28. 16:28 :: Esthappen

Davinia Martínez katonaként megjárta Afganisztánt, aztán hazatérve Spanyolországba más vizekre evezett. A 28 éves hölgy táncosként és személyi edzőként dolgozik, jelenleg pedig épp a Telecinco egyik reality-jében szerepel.

Úgy tűnik Davinia nem akar megfáradt veteránként elbújni a világ elől, sőt igyekszik minél többet megmutatni magából, az Interviú magazin pedig nem volt rest, biztosította a megfelelő felületet a kitárulkozáshoz.

Davinia-Martinez-01.jpg

A tovább mögött cenzúrázatlanul látható a hölgy.

Szólj hozzá!

Címkék: chicas imagen españa Interviú

Gyerek énekesekkel is elindítják a spanyol Voice-t

2013.01.28. 15:53 :: Esthappen

A The Voice spanyol verziója (La Voz) óriási siker volt tavaly az hispánoknál. A decemberben sugárzott döntőt több mint 5 millió néző követte élőben, ezzel az utóbbi 10 év legnézettebb szórakoztató műsorává lépett elő az éneklős reality.

La Voz.jpg

A spanyol Voice négy mestere; via El País

A Telecinco csatorna természetesen nem hagyja pihenni az aranytojást tojó tyúkját. Máris megkezdődtek a második évad előkészületei, ezzel párhuzamosan pedig egy gyerek verzió tervét is elkezdték kidolgozni, melyben 9 és 14 év közötti ifjú énekesek versengenek majd egymással.

A számomra rendkívül megdöbbentőnek tűnő ötlet (nehogy már gondtalanul játsszanak a gyerekek, inkább versenyeztessük a kamerák a kereszttüzében, hadd szórakozzanak a tévénézők!) természetesen nem a spanyol médiamogulok fejében született meg először. Az énekes show holland ötletgazdája már csinált ilyet, sőt további 11 ország tervezi a The Voice Kids helyi verziójának elkészítését.

A spanyol csatorna tervei szerint először lemegy a Voice tavaszi évada párbajostul, elődöntőstül, fináléstul mindenestül, könnyekkel, mókával és kacagással, meghatott pillanatok tömkelegével annak rendje és módja szerint. Aztán mikor a derék spanyol nézők megemésztették a látottakat, jöhetnek a gyerekek! Az ifjú sztárpalánták ugyanazok előtt a mesterek előtt mérettetnek majd meg mint korábban az idősebbek.

A zsűri tekintetében egyenlőre elég nagy káosz van Spanyolországban mivel a tavalyi mesterek (Malú, Rosalio Flores, David Bisbal és Melendi) közül többen bejelentették, hogy nem biztos, hogy folytatni akarják.

Az első évadot egyébként ez a rockersrác nyerte meg:

Szólj hozzá!

Címkék: klip tele españa La Voz

40 Principales díjátadó

2013.01.25. 23:37 :: Esthappen

Spanyolország egyik leghallgatottabb poprádiója, a 40 Principales tegnap tartotta évenként megrendezett nagyszabású, vörös szőnyeges díjátadóját a madridi Sportok Palotájában (El Palacio de los Deportes). A beszámolók szerint mindenki ott volt aki számít, szerintem viszont alig jelent meg valaki, aki igazán fontos a spanyol (pop)kulturális életben. Persze nem is biztos, hogy a kultúráról szólnak az ilyen rendezvények.

Premios-de-40-principales.jpg

via hola.com

A jelöltek között volt egy-két előadó, akit meg tudok hallgatni anélkül is, hogy lekötöznének és messzire hajítanák a távirányító. Itt van például az Efecto Pasillo, akik vidám, nyári muzsikájukkal igazán levesznek a lábamról a maguk, kissé nyálas módján, főleg így télvíz idején.

A nyertesek többsége azonban nem igazán hoz lázba, sőt jó részük olyan dalokat képes produkálni, amiket ha véletlenül meghallok, rögtön off gombot nyomok, vagy elmenekülök.

40-alejandro-sanz--a.jpg

via hola.com

Az este nagy nyertese Alejandro Sanz volt. Ő kapta a legjobb lemezért és a legjobb videóklipért járó díjat, ezenkívül a 21 század legjobb előadójának járó elismerést is bezsebelhette sok spanyol señora és señorita nagy örömére.

A tovább után a nyertesek listáját találjátok.

Szólj hozzá!

Címkék: zene klip famosos imagen famosas españa

Sara Carbonero röviden

2013.01.25. 18:54 :: Esthappen

A televíziós műsorvezetőként (e munkakörben pedig jó néhány röhejes baki elkövetőjeként) és Casillas csajaként egyaránt hírnevet szerző spanyol celeb folyamatosan reflektorfényben van. Ha egy nagyobbat tüsszent, az is hírértékkel bír a pletykalapok szerint.

Most éppen a hajából vágatott le egy nagyobb adagot, az új frizura pedig napok óta témát szolgáltat a különböző bulvárműsoroknak és a színes magazinoknak.

saracarbonerolook.jpg

via los40.com

Miközben újabb munkanélküliségi rekord dőlt meg az országban, tényleg sokkal szórakoztatóbb félre tenni a mindennapi gondokat, és a jövőn való aggódás helyett azon merengeni, hogy öregíti-e señorita Carbonero-t az új frizura.

Szólj hozzá!

Címkék: chicas famosas españa Sarah Carbonero

Almodóvar gót múzsái Gaultier bemutatóján

2013.01.24. 19:13 :: Esthappen

A Párizsi Divathét keretében rendezett Jean Paul Gaultier bemutatón megjelent a neves tervező két barátja, az érdekes arcú Rossy de Palma és Paz Vega is. Természetesen talpig feketében fotózkodtak a divatcézárral és kolléganőjükkel, Catherine Deneuve-vel.

paz-vega-rossydepalma1-a.jpg


paz-vega-rossydepalma2-a.jpg

paz-vega-rossydepalma3-a.jpg

paz-vega-rossydepalma4-a.jpg

paz-vega-rossydepalma5-a.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: chicas imagen famosas Paz Vega Rossy de Palma

Venezuelai szépség a tengerparton

2013.01.24. 18:14 :: Esthappen

Aída Yéspica 2002-ben indult a Miss Venezuela címért, de nem nyert. Bánatában el is hagyta az országot és Milánóba költözött, hogy beindítsa modell karrierjét. Be is indult neki rendesen, jöttek a címlapok, meg a hírnév, és még a tévébe is bekerült: a RAI csatornák egyikén kapott valami tévéműsort. Aztán részt vett a L'isola dei famosi (Híresek szigete) című valóságshow-ban, később pedig a spanyol verzióban is szerepelt (Supervivientes). Mindkettőben a negyedik helyet érte el.

Hát ennyit a fényes karrierről, bár ez nem is olyan fontos. A lényeg, hogy a szép hölgy nemrég Miamiben nyaralt, a tengerparton pedig készítettek róla egy csomó remek fotót.

Ilyeneket ni:

Yespica-bikini-miami-01.jpg

Yespica-bikini-miami-03.jpg

Yespica-bikini-miami-06.jpg

Tovább is van, kattintsatok!

Szólj hozzá!

Címkék: venezuela chicas imagen

Hamis fotó a haldokló Chávezről az El País-ban

2013.01.24. 17:31 :: Esthappen

A neves spanyol napilap, az El País mai száma egy lélegeztető gépre kapcsolt, halálán levő ember képével a címlapon jelent meg. A rossz minőségű fotóról kora reggelre kiderült, hogy mégsem a Kubában rákkal küzdő, venezuelai elnök látható rajta, így gyorsan el is távolították a szenzációnak szánt képet a hírlap weboldaláról, az újságos standokról pedig sietve visszahozatták a már kiszállított sajtótermékeket.

falsa-foto-de-chavez.jpg

lapatilla.com

A nagy rivális, az El Mundo közben megtalálta azt a 2008-as videó felvételt, amin természetesen nem Chávez látható, és amelyről feltételezhetően a hamis kép készült. A jobboldali napilap főszerkesztője közben a Twitteren elmesélte, hogy őket is megkeresték a fotóval, és 30.000 euróért kínálták fel nekik. Az El Mundo visszautasította az ajánlatot, utána kerülhetett a kép valami módon az ellenlábas sajtótermék munkatársaihoz, akik aztán nagy merészen közzé is tették. Hát nem jól tették!

Szólj hozzá!

Címkék: noticias imagen Chávez

Ana de Armas az ¡HOLA! magazinban

2013.01.23. 18:21 :: Esthappen

A spanyol ¡HOLA! magazin divatmelléklete ezúttal a 24 éves, havannai születésű színésznőre aggatott mindenféle prémium kategóriás ruhadarabokat.

Ana de Armas elsősorban spanyol tévésorozatokban tündökölve szerzett magának hírnevet. Több évadon keresztül az Internado című, rejtélyekkel teli tinisorozatban alakított rövid, kockás szoknyás, iskolai uniformisba bújtatott diáklányt. Szerették is érte sokan.

Jelenleg az Hispania, la leyenda néven futó sorozatban szerepel, melyben a spanyolok ősei küzdenek a galád rómaiak ellen. A produkció első pár részéhez volt szerencsém, de sajnos annyira rossznak találtam, hogy még a ki-ki villanó idomaival elbűvölni igyekvő Ana sem tudott odaszegezni a képernyő elé.

Akkor hát a fotók:

fashion-ana-armas-1-a.jpg

fashion-ana-armas-5-a.jpg

fashion-ana-armas-3-a.jpg

Még két képet találtok a tovább után.

Szólj hozzá!

Címkék: chicas imagen famosas españa Ana de Armas

Latin-Amerika a Los de Abajo zenekar prizmáján keresztül

2013.01.22. 16:38 :: Esthappen

"Én vagyok az ősi és a mély Latin-Amerika" - kántálja Malena D'Alessio a mexikói Los de Abajo Actitud Calle című dalában. A kliphez több latin-amerikai országban készültek a felvételek. Forgattak Argentínában, Uruguayban, Venezuelában, Brazíliában, Bolíviában, Peruban és természetesen Mexikóban is.

Ha egyszer eljutok a latinók földjére, akkor olyan idegenvezetőt szeretnék magam mellé mint ez a géppuska nyelvű hölgy, aki nem a flancos szállodák kínálatát ismerteti meg velem, hanem kivisz az emberek közé, és a sokszínű helyi lakosságban sarjadó, élő, és folyamatosan változó kulturális káoszba merít alá.

Szólj hozzá!

Címkék: klip música américa latina Los de Abajo

A nap képe

2013.01.18. 18:58 :: Esthappen

golpe-al-narcotráfico.jpg

Bolíviai katonák irtanak egy illegális kokaültetvényt Chapare tartományban.

via El Mundo

Szólj hozzá!

Címkék: notícias imagen Bolivia

Muzsika hétvégére - Bomba Estéreo testről és lélekről

2013.01.18. 18:49 :: Esthappen

A mexikói zenekar Elegancia Tropical című, új albumán kapott helyett az El alma y el cuerpo című dal. A csodálatos trópusi képsorok és a nyugis zene nagyszerű gyógyír a hó és a hideg okozta lelki bajokra. Rám például igazán rám férne már egy kis napsütés!

Szólj hozzá!

Címkék: klip méxico música Bomba Estéreo

Blanca Suárez a spanyol GQ magazinban

2013.01.17. 14:30 :: Esthappen

Az ifjú színésznő az egyik legsikeresebb spanyol sorozatban látható manapság. Az El Barco jelenleg a harmadik évadnál tart az Antena 3 nevű tévéadón, épp ma este mutatják be a 12. részt.

Blanca-nak egyébként Pedro Almodóvar is nagy tisztelője (a La piel que hábito című filmjében láthattuk), a GQ-nál pedig az év nőjévé választották, szóval a tetszetős külső mellé úgy tűnik, tehetség is párosul. Az utóbbit persze a rövid pályafutást figyelembe véve még nehéz megítélni, a külső tekintetében azonban el kell ismerni, tényleg megáldották a hölgyet az égiek. Bizonyság erre a neves magazin remek fotósorozata.

Blanca-Suarez-en-la-GQ-08.jpg

Blanca-Suarez-en-la-GQ-09.jpg

Blanca-Suarez-en-la-GQ-11.jpg

Blanca-Suarez-en-la-GQ-06.jpg

A mellbimbóvillantós címlap és a többi fotó a tovább után következik.

Szólj hozzá!

Címkék: chicas imagen famosas españa Blanca Suárez

A Puerto Rico-i rapper titokban vette el modell barátnőjét

2013.01.16. 14:07 :: Esthappen

A Calle 13 zenekar énekes rappere, René Perez igazán jól választott. Az argentin Soledad Fandiño ügyesen használja testi adottságait. A modellkedés mellett színésznőként is fel-fel tűnik, ahogy az már lenni szokott.

Soledad-en-tvnotas.jpg

Soledad Fandiño; via TVNotas

A Residente művésznéven alkotó megmondóember és zenekara rendkívül közkedvelt Latin-Amerikában, koncertjeikre rendszerint sokezres tömeg gyűlik össze, ők azonban gond nélkül képesek maguk mögött hagyni a fényt és a csillogást, hogy néha-néha valamelyik indiánfaluban zenéljenek együtt a helyiekkel.

rené-en-tvnotas.jpg

René Pérez alias Residente; via TVNotas

Szóval René haverunk egy évnyi "barátkozás" után döntött úgy, hogy felteszi a nagy kérdést szíve választottjának. A ceremónia oly-annyira titokban zajlott, hogy az sem száz százalékig biztos, hogy tényleg megtörtént. Több latin-amerikai újság tényként írt róla, señor Perez-en pedig ott virít a gyűrű, úgyhogy már biztos sok tinilány tépte le haragosan az ágya fölé lógatott Calle 13 plakátot Közép- és Dél-Amerika szerte.

Soledad egyébként tavaly szerepelt a zenekar La Vuelta al Mundo című dalának klipjében is.

A tovább után a football.co.uk albumából válogatott képsorokkal ünnepeljük meg a frigyet. A fotókon fehérneműben pózol az időközben señorita-ból señora-vá érett szépség. Szóval csak az kattintson, akit érdekel az ilyesmi.

Szólj hozzá!

Címkék: klip argentina chicas famosos música imagen famosas Puerto Rico Calle 13

Sötét angyal a vörös szőnyegen

2013.01.15. 16:58 :: Esthappen

Paz Vega volt az egyetlen spanyol sztár, aki az idén végigsétált a Golden Globe vörös szőnyegén. A díjátadó után, az InStyle magazin partiján az andalúziai színésznő még a szokásosnál is darkosabb külsővel állt a kamerák elé.

Azért persze gyönyörű, a maga boszorkányos módján.

paz-vega-en-la-alfombra-roja.png

Szólj hozzá!

Címkék: chicas imagen Paz Vega

Argentin rocksztár csaja vetkőzött az Interviú magazinnak

2013.01.14. 22:16 :: Esthappen

Az Interviú hetilap szerkesztői ezúttal Andrés Calamaro 23 éves nőjét vették rá, hogy megmutassa, miért is szereti őt annyira az 52 éves rocker.

A Micaela Breque a címlapon mintha egy kicsit öregebbnek tűnne a koránnál.

Micaela-Breque-02.jpg

A csöcsös magazin teljes fotósorozata egyelőre nem elérhető, addig is a tovább mögé bedugtam a cenzúrázatlan címlapot, és mivel a hölgy nem először fedte fel a bájait, így egy-két korábbi képet is előástam róla, ahol még valamivel jobb formában volt.

Vigyázat meztelenség következik!

Szólj hozzá!

Címkék: argentina chicas imagen nuda

A mexikói utcák hangja

2013.01.14. 16:56 :: Esthappen

A Casa Verde Colectivo Mexikóvárosban alakult, a zenészek azonban folyamatosan úton vannak. Többnyire az ország turisták által látogatott részein muzsikálnak, illetve különböző fesztiválokon adnak remek hangulatú koncerteket. A srácok egy hosszú, három és fél éves turné után adták ki az Aquí y Ahora című albumukat, melyen bossa nova, rumba, cumbia, reggae és más forró ritmusok kusza egyvelegéből született, ütemes nóták találhatók.

Olyanok mint ez itt:

Szólj hozzá!

Címkék: klip méxico música

Penélope Cruz Madridban

2013.01.11. 19:27 :: Esthappen

A gyönyörű színésznő Volver a nacer című új filmjét népszerűsíti Madridban. Az olasz Sergio Castellitto által rendezett filmben nyújtott alakításáért Goya díjra (a spanyol Oscar) is jelölték Penélope-t. A díjátadó majd csak február 17-én lesz, akkor majd kiderül, hogy kerül-e új szobrocska a művésznő gyűjteményébe.

Mivel mostanában a Loewe múzsájaként tündököl Javier Bardem asszonya, így nem meglepő, hogy a filmes sajtóeseményeken is a neves cég ruhadarabjait viseli.

pe-cruz-en-madrid-01.jpg

pe-cruz-en-madrid-02.jpg

via hola.com

A filmbemutatóra érkező dívát óriási tömeg fogadta a Gran Via-n.

Szólj hozzá!

Címkék: video moda chicas películas famosas Penélope Cruz

Cristina Pedroche lengén lepelbe csavarva

2013.01.10. 19:55 :: Esthappen

A televíziós műsorvezető rendkívül aktív a közösségi oldalakon. Persze nem azzal próbálja lekötni a rajongók figyelmét, hogy mindenféle érdekes dolgokról irkál, inkább önmagát mutogatja a lelkes követőknek.

És milyen helyesen teszi!

Egy órája ezt a remek fotót publikálta a whosay.com-on keresztül a Facebook-ra.

Cristina-Pedroche.jpg

via whosay.com

Szólj hozzá!

Címkék: chicas imagen famosas españa Cristina Pedroche