LATIN NEGYED / SPANYOL NEGYED

Villanások a latin és a spanyol popkultúra világából.

Hirdetés

Spanyol szövegek magyarra fordítását vállalom

traduccion-01.jpg

Ha érdekel, írj az alábbi címre:
latinnegyed.blog@gmail.com

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Linkblog

Alicia Machado nem szereti Chávezt

2010.07.14. 11:48 :: Esthappen

A szemrevaló venezuelai modell, Alicia Machado egy húszképes összeállítással tér vissza a Playboy augusztusi számának mexikói kiadásában. Ez a második alkalom, hogy a neves lap oldalain megmutathatja gyönyörű idomait. Ezúttal bőr, ostor, és alsónemű képezi a díszlet leghansúlyosabb elemeit. "Egy kis komiszság nélkülözhetetlen az élethez." - osztja meg velünk a fene nagy igazságot az egykori szépségkirálynő.

De hát a kis hölgy nem csak a könnyed szórakoztatás irányába mozdul. Ennek bizonyságául, próbált okosakat mondani Hugo Chávez bácsi rendszeréről is. Mármint, hogy azt ő nagyon nem szereti, sőt szégyelli magát miatta. Venezuela szerinte katasztrófális helyzetben van. Biztosít bennünket, hogy hazája igazi arca nem olyan, amilyenné azt Chávez diktatúrája kívánja alakítani, és reményét fejezi ki, hogy a rendszer nem tart örökké.

Mi is bízunk benne bébi!

Señorita Machado egyébként énekesként kezdett karriert építeni, aztán jött a modellkedés, meg a televíziós műsorvezetés. Szimpla kis pálya na!  A népek persze nem azért jegyzik meg maguknak mert olyan bölcsen beszél politikáról, társadalomról és a világ egyéb dolgairól. Spanyolországban például akkor kezdték megjegyezni a nevét az ilyesmire fogékonyak, amikor az Antena 3 egyik valóságshowjában szexális aktus közben figyelhette ország-világ.

Sajnos a magazinban megjelenő képek még nem elérhetőek, csupán egyetlen előzetes került ki az érdeklődő publikum elé. Íme:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

via playboy.com.mx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://latinnegyed.blog.hu/api/trackback/id/tr292151052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása