LATIN NEGYED / SPANYOL NEGYED

Villanások a latin és a spanyol popkultúra világából.

Hirdetés

Spanyol szövegek magyarra fordítását vállalom

traduccion-01.jpg

Ha érdekel, írj az alábbi címre:
latinnegyed.blog@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Linkblog

Az utca hangja

2008.08.18. 20:36 :: Esthappen

Valahogy a hip-hop világának standard utcaképe erősen emlékeztet azokra a tarzanos dzsungel ábrázolásokra, amikor pár percre minden állat feltűnik, hogy megmutassa magát, nyűzsög az élet, izzik a vadász ösztön, szavannák, sivatagok, indiai és afrikai őserdők népe egyaránt ott tobzódik abban a kis térben, amit a kamera be tud fogni. Na a rapper district is pont ilyen: mindenki ott téblábol az utcán dologtalanul, hogy bármelyik pillanatban táncra perdülhessen, miközben egy utcai slag vagy egy tűzgyap okozta vízfürdő töri meg a fényt a dagadó izmokon és a kerek női idomokon.

Na ez az, amit lelkesen tud követni a latin pop világ dancehall-ja a reggaeton is, miközben jelentősen leegyszerűsíti a ritmust és gagyi samplerekkel operálgat. Úgy hangzik, mintha nem is szeretném a reggaeton-t. Ja, nem szeretem. De kicsit azért mégis. Néha. Itt van például ez a Daddy Yankee nevű fickó, aki az USA-ba ömlesztve latin temperamentumát egyszer-egyszer tényleg olyan kedvemben kap el, amikor az egyszerűség és az igénytelenség gyönyörében boldogan ugrok egy seggest. Ez a klipp eltalált egy ilyen pillanatot:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://latinnegyed.blog.hu/api/trackback/id/tr78621956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása