LATIN NEGYED / SPANYOL NEGYED

Villanások a latin és a spanyol popkultúra világából.

Hirdetés

Spanyol szövegek magyarra fordítását vállalom

traduccion-01.jpg

Ha érdekel, írj az alábbi címre:
latinnegyed.blog@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Linkblog

Maxi-ért megőrülnek a spanyol tinilányok

2010.07.20. 12:20 :: Esthappen

Az alig 19 éves Maxi Iglesias-nak beindult a szekér rendesen. Az Antena 3 tévécsatornán futó Física o Química című sorozatba 17 évesen csöppent bele. Ez egy középiskolás sorozat, amolyan spanyol Skins, csak itt a tanárok élete is hangúlyt kap, így mindenki megkaphatja a neki való eyecandy-t. A srácoknak szexi diáklányok, a kislányoknak jóvágású kiscsávók, anyu meg apu pedig legeltetheti a szemeit a dögös-dugós professzorokon, meg a szexi tanárnéniken. Szex, drogs, rock&roll, csak sajnos főműsoridőben, ezért hát a legjobb pillanatokban mindig szégyenlősen elfordul a kamera.

Mindenesetre a spanyol nép kajálja, a csatorna pedig szorgalmasan gyártja az újabb részeket. Mostanában lett vége az ötödik évadnak, és nem úgy tűnik, hogy a közel jövőben abba akarnák hagyni.

Ja, Maxi Iglesiasról volt szó. Szóval ő alakítja az egyik diákot a sorozatban, aki természetesen zűrös arc, de ugyanakkor elég érzékeny lelkű is, ahhoz hogy a félsziget romantikus lelkű tizenéves fruskái odáig legyenek érte.

 

Maxi barátunk igyekszik ügyesen meglovagolni a hirtelen támadt rajongói hullámokat. Egyre több tévésorozatba hívják hosszabb-rövidebb szerepekre, továbbá két meglehetősen sikeres spanyol közönségfilm (Mentiras y Gordas, After) szereplői közé is bevállogatták. Szóval dolgozik a kisrác keményen. Július 23-án mutatják be az új tinifilmet, melyet már kifejezetten az ő nevével népszerűsítenek. Bár a Mentiras y Gordas-t szerettük, (ez After tervben van, főleg Blanca Romero miatt), ezt a mozit nem valószínű, hogy látni fogjuk. Egy tizenéves kiscsajról szól amúgy, aki, mit ad isten, naplóírásba fog. Ennek megfelelően a film a rendkívül fantáziadús El diario de Carlota címet kapta. A Física o Química című sorozatot mindenesetre követjük a hullámzó minőség ellenére is. Ez utóbbiból be is illesztek egy kis ízelítő, melyben édeshármassal kísérletezik a Cabano-t alakító Iglesias, Angy Fernadez és Sandra Blazqeuz oldalán.

 

Szólj hozzá!

Címkék: famosos películas

A bejegyzés trackback címe:

https://latinnegyed.blog.hu/api/trackback/id/tr62163381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása